aug
6

Divatleckék 1.

Címkék: divatleckék | Szerző: brekkencs08 | 10:40 am

Szeretnék indítani egy új rovatot, divatleckék néven. Szögezzük le, hogy senkit nem bántani akarok, vagy kioktatni, csupán megosztom veletek bizonyos ruhákról, részletekről a véleményem. Természetesen a ti véleményeiteket is várom a kommentekhez.

 

Az első posztban a szilikonpántokról lenne szó. Az a helyzet, hogy tegnap az utcán elment mellettem egy -fogalmazzunk úgy- jó húsban lévő lány. Tehát az illető hölgyeményen egy citromsárga pántnélküli felső volt, és egy rettentően és borzasztóan csúnya fehér moncsicsi(?) fejes szilikon melltartó pánt kandikált ki alóla. Csúnya volt na. Az az igazság, hogy a műanyagpántok még a legvékonyabb, anorexiás lányok bőrébe is bevágnak, valamint sárgulnak/barnulnak is, ami egyáltalán nem higiénikus és esztétikus. Persze nem azt mondom, hogy tessék minden felsőhöz ugyanolyan színű melltartót venni, de hát már rég kitalálták a pántnélküli melltartókat!
Ha viszont valaki mégiscsak ragaszkodik a pántokhoz, mert esetleg kényelmetlen és/vagy nem szereti a pántnélkülit, akkor is meglehet oldani stílusosan a gondot.
Pl. egy sárga tophoz egy szép, vékony fekete melltartópánt is jöhet, ha az a szín még máshol is feltűnik a szettünkben:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://imok.blog.hu/api/trackback/id/tr141292211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása